Drobečková navigace

Úvod > Aktuality > JIHLAVA - Den Země - 21.4.2023

JIHLAVA - Den Země - 21.4.2023



 
DEN_ZEME.jpg
 
 
Přijďte s námi 21. dubna oslavit Den Země na Masarykovo náměstí, odkud pojede i tradiční cyklojízda!

Od 9 do 14 hodin vám pracovníci odboru životního prostředí poradí, jak předcházet vzniku odpadu, odbor technických služeb přichystá ukázku fekálního vozu a cisterny na vodu a u stánku Ekocentra Služeb města Jihlavy si budete moci vyzkoušet slalom s popelnicí.
Součástí oslav Dne Země bude i Dopravní podnik města Jihlavy se svým ekologickým parciálním trolejbusem nebo Zoologická zahrada Jihlava. Její pracovníci zájemcům v rámci programu „Les žije“ mimo jiné vysvětlí, proč je les tak důležitý.
Pozvání na Masarykovo náměstí přijala také jihlavská sportovní akademie Elitavers, díky které si budete moci vyzkoušet biatlonovou střelnici a chybět nebudou ani zdravotníci z Progress Rescue. Ti dohlídnou nejen na naši bezpečnost a zdraví, ale také předvedou první pomoc.
Součástí Dne Země, které pořádá Zdravé město Jihlava ve spolupráci s Českým rozhlasem Vysočina, bude také stánek ASMJ s.r.o., Oblastní charity Jihlava, Městské policie Jihlava, Eurocentra EUROPE DIRECT Jihlava, Domu dětí a mládeže Jihlava, ZŠ T. G. Masaryka a Brány Jihlava.
Od 15 hodin se pak uskuteční cyklojízda z Masarykova náměstí do Českého mlýna a zpět (7,5 km) za doprovodu primátora Jihlavy Petra Ryšky, zástupců HC Dukla Jihlava a strážníků městské policie.

Komentáře


Žádné komentáře doposud nebyly přidány.

Přidat komentář

Vámi zadané osobní údaje budeme zpracovávat za účelem odpovědi. Bližší informace naleznete v zásadách zpracování osobních údajů